Imatge

Mitja Marató i Volta Popular a l’Estany (01/03/2015)

El passat dia 1 de Març ens vam desplaçar amb els nostres peluts a la ciutat esportiva de Banyoles, a les immediacions del Club Natació Banyoles, on es disputava la 21a Mitja marató del Pla de l’estany i 8a volta a l’estany.

A les 9:30 del matí va tenir inici la Mitja marató on una de les nostres integrants del club, la Laura Ramirez i participava, obtenint un molt bon resultat, entrant 18a en la classificació femenina i 249 en la general amb un molt bon temps de 1hora 43min.

A les 10 del matí , i barrejats entre els prop de 250 participants, vam prendre part de la sortida de la 8a Volta Popular a l’Estany. Al tractar-se d’una volta popular, la sortida va se una mica lenta i complicada pels gossos, degut a l’acumulació de gent en els trams inicials, per l’asfalt i els obstacles de la via pública. Un cop passat els primers quilòmetres, al anar-se dispersant la gent, vam poder començar a deixar les línies de tir perquè els nostres peluts poguessin començar a córrer i augmentar el ritme. El recorregut s’iniciava passant pel parc de la Draga i vorejant l’estany, on posteriorment s’endinsava un parell de quilometres per la zona del bosc de Can Morgat. Els últims quilometres del recorregut transcorrien vorejant un altre cop l’estany fins arribar al punt de partida, davant el Club Natació Banyoles, finalitzant així un total de 7 km aproximadament. En general, les sensacions dels participants del club i els seus respectius peluts van se molt bones, fent un molt bon paper.

Va ser una sortida molt agradable que ens va servir per poder gaudir amb els nostres peluts d’una zona de molt interès naturalístic i paisatgístic com es l’estany de Banyoles, on vam poder compaginar l’oci ,l’esport i l’amor per els nostres peluts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s